Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012
0 σχόλια

Lennon: "25 εκατομμύρια λίρες αξίζει ο Wanyama"

7:33 μ.μ.
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Victor Wanyama -με πιο πρόσφατη αυτή στο Camp Nou κόντρα στη Barcelona- έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών αγγλικών συλλόγων.

Ο 21χρονος μέσος προτίμησε τη Celtic από την Aston Villa τον Ιούλιο του 2011 και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Bhoys.

Όταν ζητήθηκε από το Neil Lennon να κοστολογήσει το νεαρό μέσο, ο προπονητής των Bhoys ήταν κατηγορηματικός:

25 εκατομμύρια λίρες. Ο Wanyama έχει τον κόσμο στα πόδια του, αλλά αυτά τα πόδια βρίσκονται εδώ και δεν πρόκειται να πάει αλλού χωρίς τη συγκατάθεσή μας” τόνισε ο Boρειοϊρλανδός τεχνικός απαντώντας ταυτόχρονα σε δηλώσεις του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Rob Moore, σύμφωνα με τις οποίες ο Wanyama απέρριψε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του.

Δυστυχώς ο ατζέντης του Victor δήλωσε δημόσια ότι απορρίφθηκε νέο συμβόλαιο. Δεν είμαι πάντως βέβαιος ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο, ο Vicror δεν μου έχει μιλήσει” τόνισε ο Lennon και συνέχισε:

Έχει ακόμα συμβόλαιο με μας για τα επόμενα χρόνια και δε βιαζόμαστε να τον δώσουμε”.

Στην ερώτηση αν το 25 εκατ. λίρες με τα οποία κοστολογεί ο Lennon το Wanyama αποτελούν ρεαλιστική τιμή, η απάντηση του τεχνικού των Bhoys ήταν χαρακτηριστική:

Δεν ξέρω, αλλά εγώ τόσο τον κοστολογώ”, δείχνοντας ότι αν κάποια ομάδα θέλει να σπάσει το συμβόλαιο του 21χρου Κενυάτη, θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Του μέλους Μάνου Κασσωτάκη
 
Toggle Footer
Top