Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012
0 σχόλια

Συντετριμμένος ο Forster

7:30 μ.μ.
Ο Fraser Forster ήταν εκπληκτικός χθες στο Camp Nou πραγματοποιώντας σωρεία εντυπωσιακών αποκρούσεων κι ήταν από τους βασικούς λόγους που η Celtic κρατούσε -μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων- την ισοπαλία απέναντι στην πανίσχυρη Barcelona.

Οι Bhoys προηγήθηκαν στο 18’ με αυτογκολ του Javier Mascherano μετά από κεφαλιά του Γιώργου Σαμαρά, για να δεχτούν από ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου, με το δεύτερο από το Jordi Alba στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων να αφήνει την πιο πικρή γεύση.

O goalkeeper των Bhoys όταν ρωτήθηκε στο τέλος στη μεικτή ζώνη, αν αυτό ήταν το καλύτερο και το χειρότερο βράδυ της καριέρας ήταν κατηγορηματικός:

Σίγουρα το χειρότερο στο τέλος, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Δουλέψαμε σκληρά για 90 λεπτά κι έμενε να αμυνθούμε απέναντι στην τελευταία σέντρα αλλά δεν τα καταφέραμε.”

Παρότι ήταν ικανοποιημένος από το χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του ο Forster δε στάθηκε στη δική εντυπωσιακή εμφάνιση τονίζοντας:

Είναι καλό να κάνεις αποκρούσεις, αλλά δεν κρατήσαμε ούτε το βαθμό στο τέλος, οπότε δε σημαίνει τίποτα” είπε ο Forster ολοκληρώνοντας: “Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο και νομίζω ότι αξίζαμε το βαθμό. Όταν όμως παίζεις με τη Barcelona δε σταματάς ποτέ να αμύνεσαι και τιμωρηθήκαμε στο τέλος”.

Του μέλους Μάνου Κασσωτάκη
 
Toggle Footer
Top