Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012
0 σχόλια

Εκτός Σκωτίας θέλει τον Brown η Celtic

4:33 μ.μ.
Το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα της Celtic δύσκολα θα δώσει στον αρχηγό της ομάδας, Scott Brown να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίο του και οι Bhoys δε θέλουν να επιβαρυνθεί περισσότερο παίζοντας και με την εθνική Σκωτίας, ειδκά σε ένα φιλικό, όπως αυτό με το Λουξεμβούργο την άλλη Τετάρτη στις 14 Νοεμβρίου.

Αν ο Brown κληθεί, τότε θα δώσει 8 αγώνες μέσα σε 24 μέρες το Νοέμβριο κι η Celtic θέλει να αποφύγει τέτοιου είδους ταλαιπωρία για τον αρχηγό της, εδικά τώρα καλείται να δώσει μια κρίσιμη σειρά παιχνιδιών σε Σκωτία και Champions League.

Οι Bhoys θα ζητήσουν λοιπόν την εξαίρεση του δυναμικού μέσου από το ματς της Σκωτίας με το Λουξεμβούργο, όπως παραδέχτηκε ο προπονητής των πρωταθλητών, Neil lennon. “Θα ήθελα να μην κληθεί γιατί έχουμε βεβαρημένο πρόγραμμα και αν υπάρχει η δυνατότητα να ξεκουραστεί θα το ζητήσουμε” είπε ο Lennon τονίζοντας: “O Scott έχει αποδείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται με τη Σκωτία και φέτος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του. Δε γύρισε στην καλύτερη δυαντή κατάσταση από ματς της εθνικής, αλλά ήταν κάτι αναμενόμενο και δε ρίχνουμε σε κανένα ευθύνη”.

O προπονητής των Bhoys, δικαιολογημένα, θέλει να προφυλλάξει τον αρχηγό του, δεν έχει πάντως αντίρρηση για τη συμμετοχή τριών άλλων από τους βασικούς του παίκτες στην εθνική Σκωτίας.

Ο αμυντικός Charlie Mulgrew και οι μεσοεπιθετικοί Kris Commons και James Forrest που έχουν τραυματισθεί σε ματς της Σκωτίας, έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους κι ο Lennon δεν έχει καμία πρόθεση να τους εμποδίσει, όπως παραδέχτηκε, τονίζοντας ότι δεν ισχύει το ίδιο για τον αρχηγό του: "O Charlie, o Kris και James αν κληθούν από την εθνική μπορούν να πάνε γιατί είναι εντάξει και δε θα σταθούμε στο δρόμο τους, όμως η περίπτωση του Scott είναι διαφορετική."

Του μέλους Μάνου Κασσωτάκη
 
Toggle Footer
Top