Σάββατο 2 Ιουλίου 2011
0 σχόλια

Έκλεισε ο ένας, μένει ο άλλος

9:04 μ.μ.
Του μέλους Μάνου Κασσωτάκη
Victor Wanyama
Διπλό μεταγραφικό κτύπημα ετοιμάζει η Celtic που έκλεισε ήδη το Victor Wanyama, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Omer Damari.

Οι Bhoys ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του διεθνή Κενυάτη, Victor Wanyama, ο οποίος αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια με τη Βελγική Germinal Beerschot.

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος ξεκίνησε την ευρωπαϊκή καριέρα του με τη Σουηδική Helsingborg το 2007 κι αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να πάρει άδεια εργασίας για να ενταχθεί στο δυναμικό της Celtic.
Omer Damari

Ένας άλλος νεαρός, ο 22χρονος επιθετικός Omer Damari είναι πολύ κοντά στους Bhoys, με τη Celtic να φέρεται ότι έχει ανοίξει συζητήσεις με τη Maccabi Peta Tikva, χωρίς να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.
Ο Omer Damari είναι διεθνής με την ομάδα του Ισραήλ, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία κι ο Neil Lennon δείχνει να τον θέλει πολύ.

Ο προπονητής των Bhoys ψάχνει και για goalkeeper, αφού η Newcastle απέρριψε την πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας, που κατέθεσε η Celtic για το Fraser Forster ο οποίος έπαιξε με τη μορφή δανεισμού τη σεζόν που μας πέρασε στους πράσινους της Γλασκώβης.

πηγή: www.englishfootball.gr
 
Toggle Footer
Top